Oefenen op junioreinstein

Er zijn zooooooveel websites waar je kunt oefenen. Dit is toch wel een hele leuke. Op de website van junioreinstein kun je namelijk prijzen verdienen. Je hebt hier je eigen prijzenkast. En dat is natuurlijk super!

Je juf of meester kan taken voor je klaarzetten. Deze taken zijn voor een hele week. Dat is eigenlijk je moet-werk. Als je je taken af hebt, kun je zelf gaan kiezen.

In het menu aan de linkerkant zie je ook je prijzenkast. In jouw eigen prijzenkast kun je zien wat je allemaal hebt verdiend. Je moet natuurlijk wel eerst opgaves maken! In het begin is je prijzenkast nog helemaal leeg.

Als laatste zie je in het menu ook je resultaten. Hier zie je hoe goed je aan het werk bent. Je kunt ook je eigen rapport zien. Dus….eerst goed oefenen….en dan ook kijken hoe je ervoor staat. Natuurlijk kunnen je ouders ook af en toe in je rapport kijken.

Op junioreinstein kun je oefenen voor heel veel vakken. Rekenen, taal, maar ook geschiedenis. Je kunt zelfs oefenen voor je Cito. Het beste is natuurlijk als je juf of meester voor jouw taken kan klaarzetten. Die weet namelijk precies wat voor jou goed is om te oefenen. Vraag daarom je juf of meester om je eigen inloggegevens. Dan kun je tenminste werken op jouw niveau.

Veel plezier met oefenen!

Gepubliceerd door jufveraaa

Hallo! Ik werk als juf in het basisonderwijs. Ik ben in Corona-tijd begonnen met deze site. Zo wil ik ouders en kinderen helpen bij het thuis volgen van onderwijs.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag